Websites voor kinderen
Schoolbibliotheek De online schoolbibliotheek waar de Fatimaschool bij is aangesloten
8-12.info Voor kinderen van acht tot twaalf jaar, op school en thuis.
superspreekbeurt.nl Een website vol informatie over spreekbeurten en alles wat ermee te maken heeft.
gratiskinderboek.nl Speciaal voor kinderen met leesproblemen, zoals dyslexie. Op deze site staan kinderboeken die GRATIS gedownload kunnen worden.
kenny.nl Kenny.nl was een website voor groep 1, 2 en 3, maar is nu een pagina van KennisNet met nuttige links voor deze groepen.
members.home.nl/kittynl Een homepage met (knutsel)activiteiten voor jonge kinderen
kinderpleinen.nl Kinderpleinen: waanzinnig veel instap naar heel veel....................
leesfeest.nl Hier kun je terecht voor je lievelings-schrijvers en -boeken
jeugdjournaal.nl De nieuwssite voor de jeugd
kinderverhalen.nl Kinderverhalen
hetklokhuis.nl Wie kent het Klokhuis niet?
spreekwoord.nl Alles over spreekwoorden en uitdrukkingen
rekenweb.nl Rekenspelletjes voor alle groepen van de basisschool
wikikids.nl Internet-encyclopedie voor en door kinderen
spelletjesplein.nl Speel hier leerzame en leuke spelletjes! De spellen zijn geschikt voor leerlingen uit de groepen 1 t/m 6, en voor de oudere kinderen is er het "+ plein"