Websites voor ouders
Click Safe Hoe zorg je dat kinderen zorgeloos, veilig op het internet kunnen vertoeven?
PestWeb PestWeb is een site met informatie, advies en tips over pesten voor kinderen, jongeren, leerkrachten, maar zeker ook ouders.
Balans Balans is een vereniging voor ouders van kinderen met leer-, ontwikkelings- en gedragstoornissen, waaronder ADHD, dyslexie en PDD-NOS.
Ouders Online Voor ouders (en toekomstige ouders) van baby's tot en met pubers.
De Kinderconsument Zo helpen we ouders en kinderen om zich veiliger te bewegen op internet.
Onderwijsinspectie  U vindt op deze website onder meer de boordeling van de inspectie over scholen, de zogenoemde Kwaliteitskaarten
Stichting Trinamiek Trinamiek is een veelkleurige groep van 25 scholen in IJsselstein, Vianen, Lopik, Culemborg, Nieuwegein en Woerden. De Fatimaschool hoort bij deze stichting.
Landelijke Ouderraad Ouders kunnen bellen naar 0800-5010 over hun kind op school (Nederlandse oudervereninging Katholiek Onderwijs is opgegaan in deze organisatie).