Utrechts Verkeersveiligheid Label (UVL)
Onze school heeft zich in januari 2011 aangemeld voor deelname aan het Utrechts Verkeersveiligheidslabel, het UVL. Het UVL is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die verkeersveiligheid in school een vaste plaats geven binnen hun schoolbeleid. Het label wordt toegekend door het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Utrecht. In november 2012 heeft onze school het UVL label behaald.

Waarom doen we mee?
Samen met de gemeente willen we werken aan een veiliger schoolomgeving en veiliger schoolhuisroutes. Met onze deelname willen we tevens bereiken, dat kinderen en ouders veiliger gedrag vertonen in het verkeer.
Alle kinderen in alle groepen oefenen meer met verkeerssituaties in de praktijk.

Wat merkt u ervan?
Het UVL zal regelmatig een onderwerp zijn in de Infatimatief en een vast agendapunt op de vergaderingen van MR en OR. Zo informeren wij u regelmatig over de stand van zaken. Ook zal er mogelijk een beroep op u worden gedaan om aan onderdelen mee te werken, want wij gaan er vanuit dat ouders verkeersveiligheid en verkeersveilig gedrag belangrijk vinden.
Mocht u vragen of ideeŽn hebben dan kunt u terecht bij de leden van de verkeerswerkgroep.

Namens de ouders zijn dat Mariola Dirkzwager en Saskia Bijloo.
Namens het team Saskia van Mourik en Selma van Wijk.

Verkeerstips
Veiligheid rondom de school