SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2019

31-01-2019
Beste kinderen en ouders van groep 3 t/m 8,
Korfbalvereniging Fortissimo wil alle kinderen in IJsselstein kennis laten maken met
korfbal. Daarom organiseert zij ook dit jaar weer een schoolkorfbaltoernooi voor alle
kinderen van groep 3 t/m 8.
Dit jaar wordt het toernooi op een andere dag georganiseerd, eerder in het jaar. Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdag 5 april 2019 bij Korfbalvereniging Fortissimo op sportpark IJsseloever. Het toernooi zal om 15.30 uur beginnen en uiterlijk 19.00 uur afgelopen zijn. Tussendoor en na afloop is er een mogelijkheid om met je vriendjes en vriendinnetjes te blijven eten. Om alvast een keer te kunnen oefenen met korfbal, wordt er voorafgaand aan het toernooi een training georganiseerd. De training zal op maandag 1 april of dinsdag 2 april gegeven worden tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Korfbal is een sport waarbij jongens en meisjes in ιιn team spelen. Geef je dus samen met je vriendjes en vriendinnetjes op ! Mocht je het leuk vinden om mee te doen, vraag dan of je ouders deze bladzijde even willen uitprinten en het onderstaande strookje willen invullen. Dit strookje moet vervolgens ingeleverd worden bij je juf of meester tot uiterlijk donderdag 21 februari 2019. Mocht het niet lukken om deze pagina uit te printen, dan kun je bij meester Gerard deze brief + strookje ophalen.

Met vriendelijke groet, meester Gerard

---------------------------------------------------------------------------------------------------

IK WIL MIJ GRAAG OPGEVEN VOOR HET SCHOOLKORFBALTOERNOOI

NAAM: ………………………………………………………..

GROEP: ………………………………………..

Bij het toernooi heeft ieder team een coach nodig. Het gaat hierbij vooral om het positief aanmoedigen van de kinderen.
IK WIL GRAAG EEN TEAM COACHEN TIJDENS HET TOERNOOI JA/NEE

Mijn naam: ……………………………………….

Tijdens het toernooi zullen er foto’s gemaakt worden. Indien hier bezwaar tegen is, kan dit op de toernooidag aangegeven worden bij de wedstrijdtafel.