Informatieavond Lage Biezen.

04-10-2018
Gisteravond was de informatieavond over de Lage Biezen; de locatie waar we na de
herfstvakantie met de hele school zullen starten. De ruim 30 aanwezige ouders en
verzorgers kregen a.d.h.v. een powerpoint presentatie informatie omtrent de locatie.
Waar stallen de kinderen hun fietsen ? Door welke deuren komen ze binnen ? Waar spelen ze buiten ? etc. Een belangrijk onderwerp van gesprek was de verkeersveiligheid op en rond de nieuwe locatie.
Hieronder staan de belangrijkste afspraken waarbij we als school een dringend beroep doen aan alle ouders/opa’s/oma’s/verzorgers/teamleden die bij de Fatimaschool horen.
● Iedereen die binnen een straal van 600 meter​ van de school woont, wordt verwacht lopend te komen.
● Er is zeer weinig parkeerruimte​ rond de locatie Lage Biezen.
● U kunt ook parkeren in de naastgelegen wijken:
● In de wijk Groenvliet en via het zebrapad en de Jacob Marislaan aan de achterzijde is onze locatie te bereiken.
● In de wijk Kasteelkwartier naast de Achtersloot en via het pad achter de school is onze locatie te bereiken.
● Houdt u hier alstublieft rekening met de bewoners en andere verkeersdeelnemers.
● Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend.
In de bijlage van de Infatimatief die alle ouders via de mail hebben gekregen, zit de powerpoint van gisteravond met daarbij verschillende plattegronden van de pleinen, het gebouw maar ook de grens van 600 meter i.v.m. het fietsgebruik.
Mochten er nog vragen zijn over de meegestuurde informatie, loop dan even binnen bij Selma en Martijn.