Fatima Familiedag special

19-04-2018
FATIMAFAMILIEDAG op 22 juni 2018

De werkgroep Fatimafamiliedag is bij elkaar geweest en de plannen beginnen steeds vastere vorm te krijgen. Omdat het een familiefeest betreft en we u allen op 22 juni zien, willen we u volledig op de hoogte blijven houden van deze bijzondere activiteit en u bij het een en ander betrekken. De kinderen zijn verplicht om aanwezig te zijn omdat ze op de dag vrij zijn! De school start dus om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur. De opbrengst van deze dag gaan we besteden aan de aankleding van onze tijdelijke huisvesting en speelplaatsen.
Het feest wordt gedragen door vier grote onderdelen;

HET PODIUM  

Alle kinderen​  treden op met hun groep. Met op de achtergrond een mooi decor en​ swingende muziek wordt dit weer puur kijk- en luistergenot. 
Vanaf dit podium wordt er tevens zo’n oergezellige loterij gepresenteerd. Inmiddels is de werkgroep druk met het verzamelen van aantrekkelijke prijzen. Kunt u iets betekenen; neemt u contact op met juf Mariët en juf Saskia.
 
 
DE HORECA 
Bij de Fatimafamiliedag hoort natuurlijk ook de gezelligheid van samen eten en drinken. Er zullen op deze dag verschillende versnaperingen te verkrijgen zijn. De opzet zal dit jaar iets anders zijn dan voorgaande jaren. Meer informatie hierover volgt. 
 
SPEL
De speelpleinen worden als vanouds avontuurlijk ingericht met grote (ook spectaculaire) en kleine spelactiviteiten. 
 

SPONSORS
We kunnen deze dag niet mogelijk maken zonder hulp van sponsors. Heeft u een bedrijf of werkt u bij een bedrijf waarbij u mogelijkheden ziet, dan horen wij dit graag. Een financiële bijdrage is zeer wenselijk, maar u kunt bv. ook een attractie sponsoren. Alle sponsors worden vermeld in de volgende specials. Maar ook regelmatig vermeldingen tijdens de dag zelf.

 
VERKOOP KNUTSELPRODUCTEN van de kinderen
De kinderen maken weer mooie producten die u op de FatimaFamiliedag van uw eigen kind(eren) kunt kopen. Van 16.00-17.00 uur kunt u het product van uw kind kopen. Na
17.00 uur gaat alles de ‘vrije’ verkoop in!

 
OUDERHULP
En dan nog even dit!
Het is natuurlijk zo, dat met name ouders van onze allerjongste kinderen voor het eerst de familiedag meemaken en nog niet helemaal weten hoe het en ander loopt.  Het is eigenlijk heel simpel. De familiedag is van ons en voor ons allemaal. Het gezin staat centraal en we verwachten eigenlijk dat iedereen geniet, maar ook een handje helpt. 
                                    
BELANGRIJK: HULP VOOR  EN  DOOR  IEDEREEN!!
Natuurlijk is de hulp van vele ouders tijdens de Familiedag onontbeerlijk. Er moeten ontzettend veel klussen worden geklaard. Vooral bij de vele attracties moet begeleiding komen. Natuurlijk kunt u met uw gezin volop genieten van de vele activiteiten, maar we vragen u toch ook om één uurtje​ af te dragen in het belang van de organisatie​             . Daarom zal ieder gezin één uur ingepland worden om ergens bij te helpen.  
We vragen nu alvast of ouders met een EHBO/BHV-diploma zich willen melden bij Selma of Marina. 
 
Bij de Infatimatief van 7 juni ontvangt u het schema voor de ouderhulp. U kunt dan, indien gewenst, zelf ruilen. Dit moet u wel doorgeven aan juf Sandra, juf Marina of juf Selma. 
U zult genieten van het plezier van vele Fatima -kinderen. 
 
FOTOTEAM
Het fototeam wordt benaderd om een leuke fotostand te verzorgen waar u een leuke foto kunt laten maken.
Natuurlijk kost zo’n dag wel het één en ander. Maar het gaat ook geld opbrengen! We hopen op een mooie opbrengst zodat we de tijdelijke locatie mooi kunnen aankleden zodat iedereen daar een fijne tijd kan gaan krijgen. 
Begint u vast met sparen van kleingeld om uit te geven op de Fatimafamiliedag!?!? Mocht u nog iets willen vragen of iets meer willen weten, of leuke ideetjes hebben, dan kunt u zich natuurlijk ook nu al wenden tot de werkgroep.
 
Met dank voor uw aandacht, de leden van de werkgroep,
        Cindy                           Juf Saskia                Christel                      Meester Gerard
        Mariska                      Meester Jan              Chantal                       Juf Mariet
        Robert                        Juf Marian                 Petra                          Juf Lieke
        Roberta                      Juf Esther                 Quinta                        Juf Suzanne
        Esther                        Juf Sandra                Ursela                        Meester Martijn
        Marieke                      Juf Selma                   Annemarie                  Juf Marina
        Claudia v D.               Claudia vd S.              Laura